ul. Niemodlińska 33, Warszawa     zg@sts-zg.pl     603629699   ►NIP: 6921140012

Forum
Linki
A A A
Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna

W sobotę 20 stycznia 2018 r. w Instytutcie Kardiologii odbyło się Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków,  Stowarzyszenia Transplantacji Serca. Przy obecności 31 członków podjęto uchwały dotyczące Statutu STS oraz odwołania od wykluczenia członka STS.

Przedstawiono zmiany w statucie,  którego tekst jednolity zatwierdzono uchwałą. treść statutu. W drugim punkcie obrad podniesiono sprawę odwołania od wykluczenia Kol Anny Julewicz. Po dyskusji podjęto uchwałę o przywróceniu w poczet członków STS oraz przyjęciu od Koleżanki Ani Julewicz zobowiązania o respektowaniu decyzji Kierownictwa dotyczącej zakazu samowolnych odwiedzin w Przychodni oraz Klinice Transplantacyjnej. Obecnie trwają prace nad przygotowaniem ulotki informacyjnej skonsultowanej z Kierownictwem Instytutu a kierowanej do pacjentów przed i po przeszczepieniu na temat możliwości kontaktu z osobami z doświadczeniem w życiu po transplantacji w tym z naszymi członkami. Dokumenty Zjazdu (protokół, uchwały, oświadczenie Anny Julewicz)